Over de bogaertsheide

Benieuwd naar het verhaal achter de Bogaertsheide? Lees hier hoe passie voor de natuur en liefde voor blauwe bessen aan de oorsprong liggen van de Bogaertsheide.

van kantoor naar veld

Het inspirerende verhaal van Bogaertsheide begint met een gedurfde sprong naar een nieuw leven. In 2013 besloot Wim het roer om te gooien en een stukje landbouwgrond in Kessel te kopen. Na jaren als bediende te hebben gewerkt, voelde hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Eentje waar hij zich volledig voor kon inzetten.

KEUZE VOOR EEN ZELFPLUK TUIN

De keuze voor zelfpluk van blauwe bessen was niet toevallig. Wim en zijn gezin zijn zelf verzot op deze gezonde lekkernij en ontdekten dat de grond perfect geschikt was voor de teelt ervan. Met een vanzelfsprekende focus op biologische teelt besloot Wim om de uitdaging aan te gaan en de Bogaertsheide tot leven te wekken.

CREATIE VAN DE BOGAERTSHEIDE

De introductie van een zelfpluktuin bleek een schot in de roos. Jong en oud kwam langs om even tot rust te komen in een groene omgeving en te genieten van vers geplukte bessen. Later werd het aanbod uitgebreid met een bloemenplukweide en een scala aan nevenproducten, van zelfgemaakte sappen en confituur tot een verrassende bessenlikeur.

je kan rekenen op EEN TOTAALERVARING

Maar het verhaal van Bogaertsheide is nog lang niet ten einde. Met een voortdurende drang naar vernieuwing en verbetering droomt Wim ervan om van elk bezoek een onvergetelijke totaalervaring te maken. Zo wil hij de connectie met de natuur en de beleving op de Bogaertsheide nog verder optimaliseren. Wordt vervolgd…

Kom langs en ervaar de bogaertsheide

Kom langs en laat je inspireren door Wim’s passie voor biologische teelt. Geniet van de natuur en probeer enkele van onze ambachtelijke producten uit.