zelfpluk van blauwe bessen

Wist je dat de zelfpluk van blauwe bessen meer is dan alleen bessen verzamelen? Het is een gezinsvriendelijke activiteit, een kans om te genieten van de natuur en te ontspannen in het groen. De toegang tot ons veld is volledig gratis en reserveren is niet nodig. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer over hoe de zelfpluk van blauwe bessen werkt.

welkom

Welkom bij de Bogaertsheide. Verken het veld, wandel doorheen de blauwe bessen struiken en neem even de tijd om tot rust te komen. PS: je hondje is zeker welkom, maar gelieve deze te allen tijde aangelijnd te houden en er niet mee tussen de struiken te wandelen.

verkrijg de nodige info

Op het veld is aangegeven welke rijen / variëteiten op dat moment rijp en dus plukbaar zijn.

Plukken maar!

Met een emmer met composteerbaar zakje in de hand ga je op pad. Pluk zoveel bessen als je nodig hebt. Ben je tevreden met je oogst? Breng je emmertje dan naar ons weegstation.

Wegen en AFREKENEN

We wegen je pluk en rekenen af op basis van het gewicht (je betaalt slechts €11 per kg).  Betaal contant of – nog liever – elektronisch met een bankkaart of Payconiq.

NAGENIETEN IN HET GROEN

Geniet na van een drankje en een verfrissend ijsje. Benieuwd naar ons aanbod? Je ontdekt het hier. Daarnaast ligt onze plukweide vlakbij Antwerpen, tussen Lier en Herentals, in een prachtige en rustgevende omgeving bij de Grote Nete. Wil je deze graag verder verkennen? Dat kan dit te voet of met de fiets. Enkele ideeën voor een mooie uitstap ontdekt u hier.

KLAAR OM DE zelfpluk van blauwe bessen tE BELEVEN?